سیستم انتقال عصبی: این سیستم مسئول کنترل فشارخون و ضربان قلب است.
برای اطلاعات بیشتر در مورد آنچه که ما در مورد ژنتیک بیماری های خودایمنی می دانیم، سایر عواملی که می توانند باعث ایجاد خودایمنی شوند و اقداماتی که در صورت افزایش خطر ابتلا می توانید انجام دهید، مقاله ما ر ا بخوانید.
بنابراین، زمان استفاده از خمیر ساختهشده از لیمو و بادام، نباید بیشتر از ۸ ساعت بیرون از خانه باشید.
اگر فرد علائم آنافیلاکسی را نشان داد، هر کسی که همراه او است باید فوراً برای کنترل علائم او اقدام کند.
صفحه اصلی » مقالات » پزشکی و سلامت » غدد و تغذیه » قند خون: جدول قند خون پایین، نرمال، بالا و بعد از ناشتا / درمان قند خون بالا
در این مطلب میخواهیم بدانیم که آیا درمان قطعی قند خون وجود دارد یا خیر. شاید زیاد شنیده باشید که بگویند یک شخص دچار قند خون شده است. اما قند خون دقیقا چیست؟ ما دو نوع قند خون یا همان دیابت داریم. دیابت نوع ۱ یک بیماری خودایمنی است که زمانی ایجاد میشود که بدن، سلولهای تولید کننده انسولین را از بین میبرد.
آدنوئیدها: شامل دو غده کوچک هستند که در قسمت پشتی بینی قرار دارند.
بیماری های خودایمنی اغلب در خانواده ها دیده می شوند: ابتلای یکی از اعضای خانواده به بیماری های خودایمنی خطر خطر ابتلای سایر بستگان به این بیماری را افزایش می دهد. و هنگامی که یکی از اعضای خانواده مبتلا به بیماری های خودایمنی باشد، نه تنها احتمال ابتلای شما به همان نوع بیماری خود ایمنی را افزایش می دهد، بلکه خطر ابتلا به سایر بیماری های خودایمنی هم افزایش پیدا می کند.
در ایمنی غیرفعال بدن آنتیبادی را از طریق مادر یا توسط تزریق آنتیبادی خارجی یا دارویی دریافت میکند و سیستم ایمنی خود نیاز به تولید آنتیبادی ندارد.
برخی عوامل وجود دارند که به سیستم ایمنی بدن در مبارزه با پاتوژنها کمک میکنند یکی از مهمترین آنها آنتیبیوتیکها هستند. آنتیبیوتیکها میتوانند برای کمک به سیستم ایمنی بدن در مبارزه با عفونتها توسط باکتریها استفاده شوند.
شکوفه دلخواهی کارشناس ارشد نانوبیوتکنولوژی است. فعالیتهای علمی و کاری او در زمینه تکنیکهای زیست فناوری و زانو درد دکتر خیراندیش طراحی نانوزیستحسگر بوده و اکنون در مجله فرادرس آموزشهای زیستشناسی مینویسد.
تست سلامت ژنتیکی ساواسلامت پکیج سلامت و تغذیه ساواسلامت
در مصرف آنتیبیوتیکها باید به این نکته توجه کرد که این داروها باید مطابق تجویز و در مدت زمان معین مصرف شوند.
زمانی که پاتوژنی بتواند از مکانیسم ایمنی ذاتی یا ایمنی غیر اختصاصی عبور کند، ایمنی اکتسابی یا ایمنی اختصاصی فعال میشود. سلولهای بدن دارای نشانههایی هستند که آنها را از سایر سلولهای خارجی و بیگانه متمایز میکنند و بنابراین سیستم ایمنی با توجه به این نشانهها سلولهای خودی را از غیر خودی تشخیص میدهد.